Myntauktion 7
lördag 15 november 2014 kl 11:00

(Budgivning pågår)

Höstens kvalitetsauktioner inleds med Myntauktion 7 den 15:e november, och fortsätter med Frimärken den 29:e november (frimärksauktionen läggs upp senare).
Båda auktionerna håller en mycket hög internationell nivå med många toppobjekt och specialsektioner i VÄRLDSKLASS: Svenska och norska mynt, svensk skeppspost, Svensk posthistoria till utlandet, Danmark Karavell, Persien och Venezuela.

OBS! Du som har intresse av frimärken och/eller mynt men INTE får nyhetsmail från oss kan begära detta. Vi ger då information om nya auktioner och utställningar etc. Dessutom får du mail om du blivit överbjuden. Sänd ett mail till auction@philea.se direkt, eller anmäl via vår hemsida.

Se visningstider.

Sista dag och tid för skriftliga bud för säker hantering: Dagen före respektive auktion kl. 24:00.

Uppdatering av "Startpris" (den nivå vi kommer att starta auktionen på för resp. objekt om inga högre bud inkommer) sker en eller två gånger per dag.

OBS! Säkraste sättet att lämna bud är via budformuläret som finns till höger på skärmen när du valt objekt nedan. Vi sänder tillbaka ett kontrollmail inom någon dag efter varje bud - om vi har fått din e-postadress.


Lot 80
Utrop 10 000:-

Lot 88
Utrop 8 000:-

Lot 251
Utrop 30 000:-

Lot 430
Utrop 10 000:-

Lot 442
Utrop 5 000:-

Våra auktionsvillkor

Sök i auktionskatalogen
Snabbval:
Utökad sökning:
Numismatik


English version

Myntauktionens katalog
i PDF-format

AB Philea är auktionär på LAPOEX 2015

Klicka här om du inte kan använda menyn i toppen av fönstret.

Följ AB Philea på